Komende films

 • The Insult

  di 20 nov 2018 The Insult

  Genre:

  Drama
  Begint om 20:00

  In The Insul leidt een incident tussen twee mannen tot een zaak van nationaal belang, waarin de Libanese burgeroorlog een schaduw op de hedendaagse maatschappij werpt.

  The Insult is internationaal omarmd door het publiek en won verschillende publieksprijzen. Voor zijn rol ontving Kamel El Basha op het filmfestival van Venetië de prijs voor Beste Acteur. 

 • The Florida Project

  di 27 nov 2018 The Florida Project

  Genre:

  Drama
  Begint om 20:00

  De 6-jarige Moonee woont met haar moeder Halley in een motel in de schaduw van Disney World Florida. De zomervakantie is net begonnen en Moonee vult haar dagen door samen met haar vriendjes het terrein te verkennen en kattenkwaad uit te halen. 

 • Todos lo Saben

  di 04 dec 2018 Todos lo Saben

  Begint om 20:00

  Todos lo saben (Everybody Knows), met Penélope Cruz en Javier Bardem in de hoofdrollen, is een spannende film waarin de verhoudingen binnen een Spaanse familie op scherp worden gezet door de vermissing van een kind.

  De psychologische thriller was de openingsfilm van het Cannes filmfestival en werd tevens geselecteerd voor de Officiële Competitie.

 • Once Upon a Time in the West

  zo 09 dec 2018 Once Upon a Time in the West

  Genre:

  Western
  Begint om 14:00

  Sergio Leone’s beroemde spaghettiwestern Once Upon a Time in the West uit 1968 bestaat dus 50 jaar, én is digitaal gerestaureerd. De vrouwelijke hoofdrol wordt vertolkt door de Italiaanse filmster Claudia Cardinale, omringd door Hollywoodsterren Henry Fonda, Charles Bronson en Jason Robards. 

 • Foxtrot

  di 11 dec 2018 Foxtrot

  Genre:

  Drama
  Begint om 20:00

  Michael en Dafna zijn uit het veld geslagen wanneer ze te horen krijgen dat hun zoon Jonathan is overleden tijdens zijn dienstplicht als wachter bij een verlaten grenspost. De feiten blijken echter een stuk complexer. 

 • Call me by your name

  di 18 dec 2018 Call me by your name

  Begint om 20:00

  Niets mooier dan twee mensen die verliefd worden op het witte doek. In Call Me By Your Name zijn dat toevallig twee jongemannen. Prachtig poëtisch en verfijnd sensueel. De liefdesfilm van het jaar.

 NoNo Hair Removal