Komende films

 • Light as Feathers

  di 29 jan 2019 Light as Feathers

  Genre:

  Drama
  Begint om 20:00

  De vijftienjarige Eryk woont met zijn moeder, oma en overgrootmoeder in een klein dorpje in Polen. Zijn vader is er lang geleden vandoor gegaan en speelt geen rol in zijn leven. Eryk heeft een te intieme relatie met zijn manipulatieve moeder en is verliefd op zijn buurmeisje van dertien, Klaudia. Maar hij kent het verschil niet tussen misbruik en liefde.

 • Liebe in den Gängen

  di 05 feb 2019 Liebe in den Gängen

  Genre:

  Drama
  Begint om 20:00

  Liebe in den Gängen is een zachtmoedig komisch drama van regisseur Thomas Stuber met Franz Rogowski (Happy End, Victoria), Sandra Hüller (Toni Erdmann) en Peter Kurth (Good Bye Lenin!) over lief en leed tussen de schappen van een levensmiddelengroothandel.

 • What Will People Say

  di 12 feb 2019 What Will People Say

  Genre:

  Drama
  Begint om 20:00

  What Will People Say is een aangrijpend en ontroerend verhaal over de complexe relatie tussen een vader en zijn dochter, een jong meisje dat haar eigen weg moet vinden.

 • La Holandesa

  di 19 feb 2019 La Holandesa

  Genre:

  Drama
  Begint om 20:00

  Een toevallige ontmoeting tussen een Nederlandse vrouw en een Chileens jongetje is het begin van een ontwapenend avontuur door het adembenemende landschap van Chili.

 • Beautiful Boy

  di 26 feb 2019 Beautiful Boy

  Genre:

  Drama
  Begint om 20:00

  Beautiful Boy vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon.

 • Woman at War

  di 05 mrt 2019 Woman at War

  Genre:

  Drama
  Begint om 20:00

  Halla is een vijftigjarige, onafhankelijke vrouw. Ze leeft een rustig bestaan in Reykjavik en werkt er als koordirigent. Maar achter de schermen van deze ogenschijnlijk vredige routine, leidt Halla een dubbelleven als radicale milieuactivist.