Komende films

 • Call me by your name

  di 18 dec 2018 Call me by your name

  Begint om 20:00

  Niets mooier dan twee mensen die verliefd worden op het witte doek. In Call Me By Your Name zijn dat toevallig twee jongemannen. Prachtig poëtisch en verfijnd sensueel. De liefdesfilm van het jaar.

 • Widows

  di 08 jan 2019 Widows

  Begint om 20:00

  Van de Oscar®winnende regisseur Steve McQueen (12 Years a Slave) en co-schrijver en bestsellerauteur Gillian Flynn (Gone Girl), komt een zinderende, moderne thriller over misdaad, passie en corruptie.

 • Leave No Trace

  di 15 jan 2019 Leave No Trace

  Genre:

  Drama
  Begint om 20:00

  Leave No Trace is de nieuwste indringende film van Debra Granik (Winter’s Bone, Stray Dog, Down to the Bone).

 • The Rider

  di 22 jan 2019 The Rider

  Genre:

  Drama
  Begint om 20:00

  The Rider is een emotioneel drama over een jonge cowboy en tegelijkertijd een film die met een documentair-realisme de toeschouwer een blik gunt in de wereld van de Indian cowboys.

  Brady is een getalenteerde paardentrainer en een rijzende ster in de rodeowereld. Na een val tijdens een rodeo belandt hij met een ernstige hoofdwond in het ziekenhuis.

 • Liebe in den Gängen

  di 05 feb 2019 Liebe in den Gängen

  Genre:

  Drama
  Begint om 20:00

  Liebe in den Gängen is een zachtmoedig komisch drama van regisseur Thomas Stuber met Franz Rogowski (Happy End, Victoria), Sandra Hüller (Toni Erdmann) en Peter Kurth (Good Bye Lenin!) over lief en leed tussen de schappen van een levensmiddelengroothandel.

 • What Will People Say

  di 12 feb 2019 What Will People Say

  Genre:

  Drama
  Begint om 20:00

  What Will People Say is een aangrijpend en ontroerend verhaal over de complexe relatie tussen een vader en zijn dochter, een jong meisje dat haar eigen weg moet vinden.

 • La Holandesa

  di 19 feb 2019 La Holandesa

  Genre:

  Drama
  Begint om 20:00

  Een toevallige ontmoeting tussen een Nederlandse vrouw en een Chileens jongetje is het begin van een ontwapenend avontuur door het adembenemende landschap van Chili.

 • Beautiful Boy

  di 26 feb 2019 Beautiful Boy

  Genre:

  Drama
  Begint om 20:00

  Beautiful Boy vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon.

 • Woman at War

  di 05 mrt 2019 Woman at War

  Genre:

  Drama
  Begint om 20:00

  Halla is een vijftigjarige, onafhankelijke vrouw. Ze leeft een rustig bestaan in Reykjavik en werkt er als koordirigent. Maar achter de schermen van deze ogenschijnlijk vredige routine, leidt Halla een dubbelleven als radicale milieuactivist.