Komende films

 • Love is thicker than water

  di 19 dec 2017 Love is thicker than water

  Begint om 20:00
  Dit bijzondere verhaal gaat over geliefden uit verschillende sociale milieus. Een verhaal zo oud als de tijd, of minstens zo oud als Shakespeare: twee geliefden met elkaar verbonden door passie, maar van elkaar verwijderd door hun afkomst, opleiding en een kapotte pot pindakaas. 
 • Kleine IJstijd

  di 02 jan 2018 Kleine IJstijd

  Genre:

  Drama
  Begint om 20:00

  Een groep vrienden, (ex)muzikanten en hun aanhang komt bij elkaar in een oud, -ooit gekraakt- huis op het platteland om de as te verstrooien van hun vriend en held Kas. Ze zijn uitgenodigd door Kas’ hoogzwangere vriendin Sallie, om hun inspirator op gedenkwaardige wijze te memoreren.

 • Thelma

  di 09 jan 2018 Thelma

  Begint om 20:00

  De verlegen Thelma verhuist van haar religieuze familie op het Noorse platteland naar Oslo om te gaan studeren. Kort na aankomst krijgt ze een onverwachte epileptische aanval, die ze voor haar ouders verborgen houdt. Tegelijkertijd ontmoet ze medestudente Anja, tot wie ze zich bijzonder aangetrokken voelt. 

 • On Body and Soul

  di 16 jan 2018 On Body and Soul

  Genre:

  Drama
  Begint om 20:00

  In een slachthuis in Boedapest is de introverte Mária nog maar net als de nieuwe kwaliteitscontroleur aan de slag gegaan, als het geroddel onder haar collega’s al begint. Mária gedraagt zich opvallend anders. 

 • Liefde is aardappelen

  di 23 jan 2018 Liefde is aardappelen

  Begint om 20:00

  Wonderschone en diep ontroerende film over Aliona van der Horst haar Russische moeder en haar vijf zussen. Ze vertellen onvoorstelbare verhalen over het leven onder Stalin; magistraal en poëtisch verbeeld door beroemd animatie-kunstenaar Massi. Aliona van der Horst is een van Nederlands beste documentairemakers. Dit persoonlijke verhaal vertelt ze zo verfijnd en meeslepend dat de film de allure van een speelfilm krijgt.

 • Les uns et les autres

  di 30 jan 2018 Les uns et les autres

  Genre:

  Drama
  Begint om 20:00

  Claude Lelouchs digitaal gerestaureerde portret van de belevenissen van vier muzikale families voor, tijdens en na de Tweede Wereldoorlog maakte bij verschijning in 1981 grote indruk, vooral door de finale met de wervelende choreografie bij Maurice Ravels Boléro.