14167 logos-organisatie

Een korte terugblik op de Sneker Filmwinter 2018. Het was geweldig druk en beregezellig. Natuurlijk hadden we, niet geheel onbelangrijk, een prachtig programma, maar wat het festival zo leuk maakt is toch dat u komt, en dat u met z'n allen gewoon een hartstikke lief publiek bent. Geen gemopper, geen gedoe, maar gewoon genieten en kleine ongemakken voor lief nemen. Die ongemakken waren er heus wel hoor; een te warme zaal, geluid dat te hard stond, wat jassen die op de grond lagen en even onvindbaar waren. Maar ach. 

U heeft bijna allemaal uw beoordeling over de films gegeven en dat heeft geresulteerd in een absolute publiekslieveling: (alweer) Lion, (alweer) op de voet gevolgd door I, Daniel Blake en City Ghosts.

De volgende Sneker Filmwinter vindt plaats van 17 t/m 20 januari 2019. U kunt dus nu al de data voor de volgende Sneker Filmwinter vast leggen in uw agenda. U mag er op vertrouwen dat we u weer voorzien van een prachtig programma in de gemoedelijk sfeer die u gewend bent, en waar u onderdeel van bent. Wij gaan nog op zoek naar nog een paar van die prachtige lampen, in welk licht u gezellig heeft zitten kletsen tussen de films door. De appeltaart, de broodjes, de voortreffelijke koffie, het zal er zijn. Die vriendelijke mensen van CineSneek, en die leuke leerlingen: present. U en wij natuurlijk ook. 

Wij staan klaar om u te verwelkomen, net als de leerlingen van het RSG in het kader van hun maatschappelijke stage of als vrijwilliger. Zij zullen uw jas aannemen, bij de deur uw kaartje controleren en de enquêtebriefjes innemen. Ook de medewerkers van CineSneek zetten zoals we dat van hen kennen hun beste beentje voor. 

Eten en drinken

In de gezellig ingerichte foyer van CineSneek wordt u zowel voor als na de film gastvrij ontvangen. Er is natuurlijk koffie en thee en superlekkere appeltaart. Maar ook soep en een broodje voor wie echt niet weg wil.  

De leestafel wordt verzorgd door Boekhandel Van der Velde. Het dinerbuffet wordt verzorgd door De Walrus, in de sfeervolle achterzaal van het restaurant.