Komende films

 • The Favourite

  di 19 mrt 2019 The Favourite

  Genre:

  Drama
  Begint om 20:00

  The Favourite. als u naar het aantal prijzen en nominaties kijkt kan een titel niet toepasselijker zijn. Genomineerd voor tien Oscars®: Beste Film, Beste Regie (Yorgos Lanthimos), Beste Actrice (Olivia Colman), Beste Vrouwelijke Bijrol (Emma Stone en Rachel Weisz), Beste Cinematografie, Beste Originele Scenario, Beste Montage, Beste Kostuumdesign en Beste Productiedesign. Olivia Colman won voor haar vertolking van koningin Anne een Golden Globe® in de categorie Beste Actrice (Musical of Comedy). De film won daarnaast twee prijzen tijdens de 75ste editie van het filmfestival van Venetië. Olivia Colman won in de categorie Beste Actrice, en de film sleepte de juryprijs in de wacht.

 • Green Book

  di 26 mrt 2019 Green Book

  Genre:

  Drama Komedie
  Begint om 20:00

  Een inspirerend, hartverwarmend en waargebeurd verhaal over de hechte vriendschap tussen een uitsmijter (Viggo Mortensen) en concertpianist (Mahershala Ali); die gedwongen worden hun verschillen opzij te zetten om de meest onvergetelijke reis van hun leven te maken.

 • Werk ohne Autor

  di 02 apr 2019 Werk ohne Autor

  Genre:

  Drama
  Begint om 20:00

  Regisseur Florian Henckel von Donnersmarck, bekend van het Oscar-winnende Das Leben der Anderen, tekent nu voor de regie van Werk ohne Autor – Never Look Away. Tom Schilling, Paula Beer en Sebastian Koch vertolken de hoofdrollen in dit indrukwekkende filmepos.

 • Colette

  di 09 apr 2019 Colette

  Begint om 20:00
  Colette vertelt het fascinerende levensverhaal van één van de bekendste vrouwelijke auteurs van Frankrijk die het preutse land op zijn kop zette met haar sexy novelles over Claudine en later Gigi