De volgende Sneker Filmwinter vindt plaats 16 t/m 19 januari 2020 Het is dan de tiende editie.

U mag er op vertrouwen dat we u ook dan weer voorzien van een prachtig programma in de gemoedelijk sfeer die u gewend bent, en waar u onderdeel van bent. In het Filmwintercafé (FWC) is het als altijd oergezellig. De appeltaart, de broodjes, de voortreffelijke koffie, het zal er zijn. Die vriendelijke mensen van CineSneek, en die leuke leerlingen: present. U en wij natuurlijk ook. 

Wij staan klaar om u te verwelkomen, net als de leerlingen van het RSG in het kader van hun maatschappelijke stage. Zij zullen uw jas aannemen, bij de deur uw kaartje controleren en de enquêtebriefjes innemen. Ook de medewerkers van CineSneek zetten zoals we dat van hen kennen hun beste beentje voor. 

Eten en drinken

In de gezellig ingerichte foyer van CineSneek wordt u zowel voor als na de film gastvrij ontvangen. Er is natuurlijk koffie en thee en heerlijke appeltaart. Maar ook soep en een broodje voor wie echt niet weg wil. De kaart is tevens uitgebreid met wat kleine borrelhapjes, én de bar blijft na de laatste film nog even open. Op de slotavond is het FWC na de laatste film gesloten. 

De leestafel wordt verzorgd door Boekhandel Van der Velde. Het dinerbuffet wordt verzorgd door De Walrus, in de sfeervolle achterzaal van het restaurant. 

 

Facts & Figures Filmwinter 2019.

Er zijn 4536 kaarten verkocht. In 2018 waren dat er 4000.

In het programma zat volgens de publieksenquête een all time high én een all time low. 

De film The day will Come is het hoogst gewaardeerd in de publieksenquête met een 9.5, op de voet gevolgd door The Leisure Seeker en De Dirigent op een gedeelde 2e plaats met 9.4

Onze openingsfilm Das Schweigende Klassenzimmer kreeg van u een 9.3. De film Burning werd met 5.6 gewaardeerd.